Γραμμή Παραγωγής

Η εργοστασίων μας τεχνολογία κρυστάλλου wuxi λεπτή είναι ενδιαφερόμενη στην παραγωγή του υλικού wafers&optical φακού ημιαγωγών. Τα κύρια προϊόντα είναι η παραγωγή ενσωματωμένου μεγάλη κλίμακα 2inch, 3inch, 4 ιντσών, 5 ιντσών και 6 ιντσών των γυαλισμένων γκοφρετών ενιαίου κρυστάλλου, των γκοφρετών χαλαζία, των γκοφρετών σαπφείρου, της γκοφρέτας SIC, GaAs, και ενός πολύ ευρέος φάσματος των οπτικών τμημάτων οπτικής και ακρίβειας συνήθειας.

 

Με το επεκτειμένος διεθνές δίκτυό μας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιεσδήποτε απαιτήσεις πελατών και να ανταποκριθούμε στις ακριβείς ανάγκες σας πριν και μετά από την παράδοση. Η υποχρέωσή μας είναι να παράσχουμε με συνέπεια σε σας υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που σχεδιάζονται στις ακριβείς προδιαγραφές σας που παραδίδονται εγκαίρως σε μια ανταγωνιστική τιμή.

 

Είμαστε ευτυχείς να αναλάβουμε τα προγράμματα όλα μέγεθος-από τις παραγόμενες επί παραγγελία ερευνητικές διαταγές στα τρεξίματα παραγωγής μεγάλων κλιμάκων με την κλήση από τις ημερομηνίες παράδοσης.

Η ομάδα μας έχει σχεδόν 40persons, και το εργοστάσιό μας είναι σχεδόν 1500m2, μηχανή περικοπών καλώδιο-πριονιών, ανοπτώντας φούρνος, επιφάνεια-αλέθοντας μηχανή, συσκευή προσανατολισμού, CNC μηχανή χάραξης και άλεσης, 9B&13B που περιτυλίγονται και που γυαλίζονται μηχανές, καθαρός καθαρίζοντας εξοπλισμός νερού, contourgraph, roughometer κ.λπ. επιφάνειας.

 

Είμαστε ευτυχείς να αναλάβουμε τα προγράμματα όλα μέγεθος-από τις παραγόμενες επί παραγγελία ερευνητικές διαταγές στα τρεξίματα παραγωγής μεγάλων κλιμάκων με την κλήση από τις ημερομηνίες παράδοσης.

Είναι ο στόχος μας για να χτίσει μια μόνιμη σχέση με σας. Θα ήταν μεγάλη τιμή για να είναι οι φίλοι σας.

Σας ευχαριστώ για την εξέταση της επιχείρησής μας.

 

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

 

Δεχόμαστε ότι τα κύρια προσαρμοσμένα προϊόντα περιλαμβάνουν:
Προσαρμοσμένο υπόστρωμα σαπφείρου πάχους, φακός σαπφείρου από την προσαρμοσμένη μορφή,
Οπτικά ταινίες και υποστρώματα παραθύρων σαπφείρου με την τρύπα, βήμα τετραγωνικά φύλλα πολύτιμων λίθων και ορθογώνια κομμάτια
Φακός σαπφείρου, πρίσμα σαπφείρου, μπλε/ροδοκόκκινη σφαίρα, ράβδος σαπφείρου, ράβδος λέιζερ σαπφείρου
Τμήματα πολύτιμων λίθων μέσω-τρυπών, πολύτιμα ακροφύσιο και ένθετα πετρών μετρώντας, ρουλεμάν, συνέλευση βαλβίδων και διαμορφωμένα συστατικά και άλλα προϊόντα.

 

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1  

 SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2                                                                     

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή σκληρότητα και τα δύσκολα χαρακτηριστικά επεξεργασίας του σαπφείρου, έχουμε διάφορο εξοπλισμό λήξης για να παρέχουμε τη δύσκολη ανάπτυξη προϊόντος σαπφείρου, ειδικά για punching τα μέρη.

 

Ε & Α
 
Έχουμε αυτήν την περίοδο διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη δύσκολη επεξεργασία του σαπφείρου.
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
 Ο τραχύς προμηθευτής γυαλιού σαπφείρου μας έχει την ποιοτική πιστοποίηση
αυτό guarantes μας που γυαλίζεται quality~~
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1